Феникс Тракс ООД +359 87 820 4223

За нас

„Феникс Тракс“ ООД е създадена през 2009 г. от г-н Еди Матеосян, като правоприемник на фирма “Феникс Машини“ ООД. В последните години се разрастнахме значително, като увеличихме наличностите си и обновихме офиса си. Ние от “Феникс Тракс” ООД заставаме зад позицията си на отговорен партньор и единствени даваме на своите клиенти парична гаранция за пробега на транспортните средства. Чрез внимателно подбрани по качество машини свеждаме до минимум скритите рискове - важен елемент при защитаване на бизнес интересите и успехите на клиентите ни.

От юни 2016 г. завършихме строежа на напълно нова и модерна сграда, отлично оборудвана и приспособена към нуждите на бизнеса. Тя предоставя удобство както на клиентите ни така и на нашите служителите. Екстериорът и интериорът са тематично проектирани от водещи дизайнери и архитект-конструктори, те отделиха внимание и на най-малките детайли.

От 2018 г. сме официални представители на бързи кранове . Започнахме монтажи и инсталации на нови кранови и мултилифтни уредби върху специално проектирани за това шасита.

Как можем да сме полезни?

Можем да Ви осигурим това, от което знаете, че имате нужда. Независимо дали в момента присъства в предлаганите от нас артикули или не, ние можем да го осигурим на добра цена при най-високо качество. Наши специалисти ще направят подбора, тестовете и ще проверят документацията, след това ще го транспортират до България и ще го предадат във вашите ръце.

Ние бихме могли да Ви консултираме при избор на специфичен камион, имаме опит с голям кръг от техника за работа.

Можем да модифицираме Вашия камион като му добавим функционалност, за която не сте подозирали. Да подменим амортизиран кран с нов – по-лек, по-силен, по-дълъг и по-здрав.

Как ли? – проверете в крановата ни секция.

Феникс Тракс e партньор на немската фирма Donau Trucks GmbH и немската фирма Rhein Trucks GmbH.

© 2017 - 2021 Феникс Тракс ООД