+359 87 820 4223

За нас

„Феникс Тракс“ ООД е създадена през 2009 г. от г-н Еди Матеосян, предприемач с принципи и визия за бизнеса, като правоприемник на фирма “Феникс Машини“ ООД. Феникс Тракс е част от Холдингова структура заедно с фирмите Донау Тракс – Дегендорф (Германия), Райн Тракс – Щадтхаген (Германия) и Райн Камион (Швейцария). С годините се разраснахме значително, увеличихме наличностите си и обновихме офиса си. Ние от “Феникс Тракс” ООД заставаме зад позицията си на отговорен партньор и единствени даваме на своите клиенти парична гаранция за пробега на транспортните средства. Чрез внимателно подбрани по качество машини свеждаме до минимум скритите рискове - важен елемент при защитаване на бизнес интересите и успехите на клиентите ни.

История

През юни 2016 г. завършихме строежа на напълно нова и модерна сграда, отлично оборудвана и приспособена към нуждите на бизнеса. Тя предоставя удобство както на клиентите ни, така и на нашите служители. Екстериорът и интериорът са тематично проектирани от водещи дизайнери и архитект-конструктори, които отделиха внимание и на най-малките детайли.

От 2018 г. сме официални представители на бързи кранове Penz. Повече информация може да намерите в категория „Кранове“.

През 2020 г., въпреки възникналите условия на пандемия, свързани с Ковид-19, „Феникс Тракс“ ООД успя да задържи челна позиция на пазара с тежкотоварна техника в България, отговаряйки на специфичните нужди на своите клиенти. В този период начело на търговския отдел застана г-н Александър Йорданов. Заедно с екипите в Германия и Швейцария, мрежата от фирмени контакти продължи да се увеличава. Това допринесе за импортирането на разнообразни камиони доставени по поръчка на клиентите ни.

Следвайки глобалните промени и изискванията на динамичния пазар, през 2022 г. „Феникс Тракс“ ООД реши за пореден път да затвърди позициите си на надежден партньор, като започна да предлага гаранция на камиони без ограничение в годината на производство. За повече информация вижте тук.

Нашата идеология

Ние продаваме камиони, внесени от Швейцария, на реални километри без прикрити дефекти.

В основите на бизнеса ни са заложени прозрачните отношения с нашите клиенти и партньори. Всичко, което носи нашият знак, е с гарантирано усърдие и внимание. Започвайки от това, което е лесно видимо – състоянието на техниката, която се радваме да продаваме, до детайли като документалното комплектоване, папки и копия – целим всичко да е лесно и безпроблемно за клиента ни. Поставяме високи изисквания към нас самите, защото вярваме, че Вие – нашите клиенти и партньори го цените.

Как можем да сме полезни?

С над 200 камиона, разположени на 3 локации, в България, Германия и Швейцария, „Феникс Тракс“ ООД може да Ви осигури голямо разнообразие от тежкотоварна техника, ремаркера и полуремаркета. Всяка една от машините, обявени в сайта на фирмата – www.fenix.bg - е собственост на холдинга и ако не се намира физически на плаца в България, може да бъде доставена по поръчка в рамките на една седмица.

Имаме опит с голям кръг от техника за работа и предназначения, и сме готови да Ви консултираме при избора на специфичен камион, а ако вече сте си избрали някой от нашите и той отговаря на условията за гаранция ние с удоволствие ще поемем риска за най-скъпите ремонти, за да може вашия бизнес да просперира.

© 2017 - 2024 Феникс Тракс ООД