+359 87 820 4223

Гаранция

През последните 15 години в бранша, ние от Феникс Тракс се интересувахме какво за нашите клиенти е важно при покупката на автомобил втора употреба. Установихме, че Гаранцията е нещо основно, което липсваше до момента на пазара в България и решихме да я предоставим. Да, гаранция на камиони втора ръка без ограничение на годините, с покритие в България и Европейския съюз.

Вярваме във всеки камион, който купуваме и внасяме, и сме уверени в качеството му. Не само щателно проверяваме историята, но и всеки закупен от нас камион преминава сериозна техническа проверка преди да бъде предложен за продажба в България.

Затова от 2022 г. решихме да направим нещо предизвикателно за сектора – да наложим нов стандарт – гаранция за камиони втора ръка БЕЗ ограничение на годините.

Условията ни са прозрачни – гарантираме първите 6 месеца или 60 000 км на камиони, които не са надвишили 600 000 км към момента на закупуване. Покриваме основни агрегати – двигател, скоростна кутия, кардани и диференциали – както всеки опитен шофьор знае – най-скъпите ремонти. При повреда в България или Европейския съюз ние поемаме ремонта. Ясно и точно.

За да сте уверени не само в покупката и партньорството ни, но и сигурни на път.

Феникс Тракс – Вашият доверен партньор!

Запознайте се с пълните условия по гаранцията.

© 2017 - 2024 Феникс Тракс ООД